'DAMES & DOERAKS DINGEN'

De gezelligste boetiek van Ridderkerk voor dames & kids. Een collectie waar het modehart sneller van klopt, waar je thuiskomt, de leukste musthaves scoort en jouw doerak mee naartoe sleurt.

ONTSTAAN

Na het afstuderen in 2015 aan de Styling academie Artemis te Rotterdam was zij zeker van haar ambitie. Dat moet haar eigen boetiek worden waar zij al haar creativiteit en vaardigheden kwijt kan.

Sinds 5 maart 2016 is onderneemster Carola Kraaijeveld actief in Ridderkerk. Echter met de beslissing om het concept 'Studio Jut & Jul' te beëindigen, is zij nu een volgende droom achterna gegaan.

DE NAAM

Pakkie an, de naam zegt het al. "Mijn eigen boetiek, mijn visie, mijn passie, mijn pakkie an, maar jij hebt ook een pakkie an". :)

Van Koninginneweg 63 is ze verhuisd naar Koninginneweg 65. "Het wordt voor mij tijd om in een zelfstandig concept verder te gaan, mede door de droom die ik heb, en de meters die ik daarvoor nodig heb".

Ridderkerk is een nieuwe winkel rijker en de creatieve onderneemster beschrijft haar concept als: "de gezelligste boetiek van Ridderkerk voor dames & kids. Een collectie waar het modehart sneller van klopt, waar je thuiskomt, de leukste musthaves scoort en jouw doerak mee naartoe sleurt". Des te meer reden om de Koninginneweg een bezoekje te gunnen.

Ondanks zij is opgegroeid in Zwijndrecht, woonachtig is in Hendrik Ido Ambacht, heeft Ridderkerk haar hart veroverd. "Ik ben daarom blij dat ik mijn droom hier kan voortzetten".

Pakkie an is gevestigd op Koninginneweg 65.


Wees welkom!